Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:58:28 GMT

افزایش مبتلایان به کرونا/ پیک هفتم در گلستان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۶۱۵۱

افزایش مبتلایان به کرونا/ پیک هفتم در گلستان آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید گل فیروزی عصر یکشنبه در حاشیه نشست خبری با اصحاب رسانه درباره آخرین وضعیت کرونا در گلستان، اظهار کرد: تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا از دو هفته پیش افزایش یافته و این بیانگر آغاز پیک هفتم کرونا است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: همزمان با افزایش این بیماری ستاد دانشگاهی کرونا با حضور هیات رئیسه برگزار شد و تمامی مراکز درمانی استان به صورت آماده باش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تزریق دز چهارم واکسن افزود: برای کنترل پیک هفتم کرونا ضروری است تمامی افرادی بالای ۱۸ سال که از زمان آخرین واکسیناسیون آن‌ها ۶ ماه گذشته باشد نسبت به تزریق دز یادآور اقدام کنند.

گل فیروزی در خصوص افزایش مراکز واکسیناسیون گفت: هم اکنون تمامی مراکز در سطح استان فعال هستند و در صورت افزایش مراجعه‌کنندگان، مراکز تزریق نیز افزایش خواهد یافت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان در ادامه این نشست اظهار کرد: تزریق دز چهارم واکسن حدود یک هفته آغاز شده و تا کنون روزانه چهار هزار دز واکسن در استان تزریق می‌شود.

وی همچنین با تأکید بر رعایت فاصله گذاری و پروتکل‌های بهداشتی گفت: بر اساس رنگ بندی شهرها محدودیت‌ها اعمال خواهد شد.

گل فیروزی در ادامه تصریح کرد: تیم‌های سلامت برای تزریق واکسن در ادارات، پاسگاه‌ها و مراکز تجمعی پر جمعیت مستقر می‌شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه در چند شهرستان استان وضعیت واکسیناسیون اصلاً مناسب نیست عنوان کرد: همکاران ما به صورت شبانه روزی و با حضور در روستاها و شهرهای استان تکمیل مراحل واکسیناسیون مردم استان اقدام می‌کنند.

وی در انتها در خصوص اهمیت تزریق واکسن در کنترل بیماری کرونا گفت: وضعیت آرامی که در حال حاضر در آن قرار داریم به دلیل تزریق واکسن است و امیدوارم با همکاری مردم استان در تکمیل مراحل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به سلامت از پیک هفتم گذر کنیم.

گفتنی است امروز یک شنبه ۲۶ تیرماه، تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان‌های گلستان ۱۹۷ نفر اعلام شده که به نسبت روز قبل ۳۳ نفر افزایش یافته است.

کد خبر 5540707

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان دانشگاه علوم پزشکی گلستان کرمانشاه بوشهر عید غدیر خم ویروس کرونا عید غدیر 1401 حجاب و عفاف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا اردبیل خراسان رضوی شیوع کرونا مشهد شورای نگهبان پیک هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محسن میرزائی با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دیگر خبرها

  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است