Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید کسائیان روز سه‌شنبه به خبرنگاران اظهار داشت: شمار مراجعان مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ۱۳۸ درصد افزایش داشت  و هم اکنون ۱۰  بیمار کرونایی در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
وی با اشاره به فوت یک بیمار کرونایی در هفته گذشته و افزایش شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا که دوره درمان را به صورت قرنطینه خانگی به سر می روند، افزود: تزریق دز یادآور واکسن لازمه تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کساییان با تاکید بر لزوم تزریق دز یادآور واکسن کرونا، تصریح کرد: هر فردی که ۶ ماه از تزریق آخرین دز واکسن کرونایش گذشته برای دریافت دز یادآور به مراکز تعیین شده مراجعه کند. 
وی خاطرنشان کرد: از هفته گذشته شمار افراد مراجعه کننده برای تزریق دز چهار واکسن علیه ویروس کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان روبه افزایش است و انتظار می‌رود آحاد جامعه نسبت به تزریق واکسن اهتمام ویژه داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند رعایت فاصله اجتماعی به اندازه ۱.۵ متر و استفاده از ماسک، در کنار تزریق واکسن به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا جدی گرفته شود.
شهرستان‌های سمنان، دامغان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار و آرادان جزو مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است.
به گزارش ایرنا، در تازه‌ترین رنگ‌بندی کرونایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان سمنان، شهرستان‌ دامغان، سمنان و گرمسار از وضعیت آبی به زرد تبدیل شدند. 
در حال حاضر شهرستان‌های سمنان، دامغان، گرمسار، شاهرود و مهدیشهر زرد و شهرستان های میامی، سرخه و آرادان آبی کرونایی هستند. 

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۵۳۲ نفر رسید.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وبدا، از دیروز تا امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۳۷۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۷۷۴ نفر از آنها بستری شدند.

برچسب‌ها ماسک ویروس کرونا سمنان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری اُمیکرون ؛ سویه تازه کرونا مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا سمنان ماسک ویروس کرونا سمنان بهداشت و سلامت مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ محققان می‌گویند انسولین جدید را می‌توان با خوردن یک قرص یا حتی در یک تکه شکلات جاسازی کرد.

نانو حامل جدید که روی موش‌ها و مدل‌های حیوانی بابون آزمایش شده است، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا از عوارض جانبی مرتبط با تزریق انسولین مانند هیپوگلیسمی (یک رویداد قند خون پایین، زمانی که انسولین بیش از حد تزریق شده است) اجتناب کنند.

این مطالعات حیوانی نشان داده است که بزرگ‌ترین قدرت این ماده در مقیاس نانو این است که می‌تواند به سطح قند خون بدن واکنش نشان دهد. این پوشش زمانی که غلظت قند خون بالا باشد انسولین را حل و آزاد می‌کند و مهم‌تر از همه در محیط‌های با قند خون پایین انسولین آزاد نمی کند.

انسولین خوراکی جدید از نوعی ماده در مقیاس نانو استفاده می‌کند که یک 10 هزارم عرض موی انسان است. این ماده مانند پوشش مقاوم به اسید روی قرص‌ها عمل می‌کند که از تخریب آن توسط اسید معده محافظت می‌کند. اما این پوشش جدید در عوض مولکول‌های انسولین را احاطه می‌کند و به یک «نانو حامل» تبدیل می‌شود؛ مانند یک پیک برای انتقال مولکول‌های انسولین در بدن به مکان‌هایی که برای عمل نیاز دارد. این یافته‌ها در مجله «نانوتکنولوژی نیچر» منتشر شده است.

تخمین زده می‌شود که 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و تقریباً 75 میلیون نفر از این افراد روزانه به خود انسولین تزریق می‌کنند. سالانه حدود 1/5 میلیون مرگ به طور مستقیم به دیابت نسبت داده می‌شود. در سال 2021، تخمین زده شد که بیش از 1/3 میلیون استرالیایی با دیابت زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: نانوماده‌ای که گرد و غبار را از هوا جذب و اکسید می‌کنند

محققان می‌گویند که توسعه یک انسولین خوراکی ایمن و مؤثر از زمان کشف انسولین در بیش از یک قرن پیش، یک چالش بوده است. یک چالش بزرگ که با تولید انسولین خوراکی مواجه بود، درصد پایین انسولینی است که هنگام تزریق خوراکی یا با تزریق انسولین به جریان خون می‌رسد. برای رسیدگی به این موضوع، ما یک نانو حامل تولید کردیم که جذب نانو انسولین ما در روده را هنگام آزمایش در بافت روده انسان به شدت افزایش می‌دهد.

آزمایش‌های پیش بالینی در مدل‌های حیوانی نشان داد که پس از مصرف، نانو انسولین قادر به کنترل سطح گلوکز خون بدون هیپوگلیسمی یا افزایش وزن است. همچنین هیچ سمیتی وجود نداشت.

محققان می‌گویند: انسولین خوراکی ما این مزیت را دارد که تا حد زیادی خطر اپیزودهای هیپوگلیسمی را کاهش می‌دهد. برای اولین بار ما یک انسولین خوراکی ساخته‌ایم که بر این مانع بزرگ غلبه می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229612 برچسب‌ها فناوری نانو دیابت نوع ۲

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد