Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس انلاین و به نقل از وبدا، دکتر ایوب توکلیان جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: کل تخت های اختصاص یافته در مشهد برای بیماران مبتلا به کرونا در موج هفتم، ۲ هزار و ۵۱۸ تخت می باشد که ۴۵۰ تخت بیمارستانی برای بیماران بدحال و بقیه برای سایر مبتلایان به کرونا پیش بینی شده است. وی بیان کرد: هم اکنون ۲۶ بیمارستان در شهر مشهد برای مقابله با هفتمین اوج‌گیری ویروس کرونا، آماده خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همچنین برای خدمت رسانی به سایر بیماران غیر کرونایی ۶ هزار و ۱۲۲ تخت بیمارستانی اختصاص یافته است که ۶۳۰ تخت از این تعداد در بخش های مرااقبت‌های ویژه بیمارستان‌های مشهد فعال هستند. دکتر توکلیان افزود: هم اکنون بیمارستان‌های امام رضا(ع)، قائم(عج)، شهید هاشمی نژاد، فارابی، ۱۷ شهریور، دکتر شریعتی، ثامن الائمه(ع)، رضوی، امام حسین(ع)، شمس، اکبر، آیت الله طالقانی، امام زمان(عج)، پاستور نو، ابن سینا و دکتر حجازی، شهید کامیاب، موسی بن جعفر(ع)، ۲۲ بهمن، امام سجاد(ع)، قلب و عروق جوادالائمه(ع)، آریا، نجفی، مادر، بنت الهدی و مهر آماده خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا هستند. وی با بیان این که بیشترین میزان تخت برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان های امام رضا(ع) با ۶۳۳ تخت و بیمارستان قائم(عج) با ۴۵۸ تخت پیش بینی شده است، ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در این دانشگاه مشکلی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا و غیرکرونایی نداریم. جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: اکنون مشکلی در زمینه تامین داروی مورد نیاز مبتلایان به کرونا در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود ندارد و تامین داروهای مورد نیاز مطابق آخرین پروتکل‌های ابلاغی و نظارت بر نحوه مصرف اکسیژن در بخش ها به تمام بیمارستان ها اعلام شده است. توکلیان گفت: آمارهای مبتلایان به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان افزایشی است و از مردم تقاضا داریم ضمن تزریق دز یادآور در محیط های شلوغ و سربسته از ماسک استفاده نمایند و در صورت داشتن علائم خفیف کرونا به نزدیک ترین درمانگاه و مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند. انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماران مبتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد