Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@18:11:50 GMT

آغاز پیک هفتم کرونا در سایه غفلت مازندرانی‌ها

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۴۵۹۷

آغاز پیک هفتم کرونا در سایه غفلت مازندرانی‌ها

ایسنا/مازندران اوج گیری مجدد شیوع کرونا در مازندران سبب شد تا رنگ آبی از نقشه مازندران پاک شود و ۱۴ شهرستان در وضعیت قرمز و نارنجی قرار گیرند. بر همین اساس و طبق آخرین آمار، هم اکنون ۴۰۵ بیمار بستری‌ و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، تحت مراقبتند و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از این خیزش به عنوان پیک هفتم کرونا در استان یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با ویروس کووید۱۹ بار دیگر مازندران را در وضعیت پرخطر کرونایی قرار داد. هم اکنون و بر اساس آخرین گزارش از سامانه اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره رنگ بندی مناطق کشور، ۸ شهرستان مازندران در وضعیت قرمز، ۶ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۸ شهرستان دیگر نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

مشابه آمار کنونی وضعیت مبتلایان و بستری شدگان کرونایی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، در نیمه اسفندماه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده بود که پس از آن با شیبی نزولی این آمار به صفر رسید اما غفلت شهروندان در رعایت پروتکل ها بار دیگر رنگ نقشه استان را گلگون کرد.

در همین راستا سیمین بابایی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران دیروز اعلام کرده بود که در حال حاضر ۳۵ درصد از تخت‌های بیمارستان‌ها پر شده اند و پیش بینی کرد که اگر این روند ادامه یابد تا پایان هفته تمامی شهرهای مازندران وارد وضعیت قرمز شوند.

بابایی از حدود سه برابر شدن شمار مراجعات سرپایی و بستری در استان طی ۲ هفته اخیر خبر داد و گفت که میزان بستری کودکان و زنان باردار در این پیک بیشتر از پیک های قبلی است و بیمارستان های دولتی و خصوصی استان برای ارائه خدمات به مبتلایان کرونا در پیک هفتم آمادگی داشته باشند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مهمترین دلیل شیوع مجدد کرونا در پیک هفتم را ساده انگاری و کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی دانست و گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک در مازندران به زیر ۵۰ درصد رسیده و تنها راه کنترل این ویروس اجرای جدی پروتکل های بهداشتی و محدودیت های کرونایی در شهرهای قرمز و نارنجی است.

بنابر هشدارهای مسئولان استان و با توجه به افزایش موارد ابتلا در مازندران، تزریق واکسن یادآور برای افراد بالای ۱۸ سال که حداقل ۶ ماه از تزریق نوبت قبلی واکسن آنها گذشته است توصیه می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با اشاره به افزایش آمار مبتلایان کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته تعداد ۷۵ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری و ظرف همین مدت تعداد ۶۱ نفر از افراد بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

فرهاد غلامی افزود: هم اکنون ۳۳۳ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند که از این تعداد ۷۳ نفر با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه تحت درمان قرار دارند.

از سوی دیگر، بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، با پذیرش جدید ۱۳ بیمار جدید و ترخیص ۷ بیمار بهبود یافته در شبانه روز گذشته، مجموع بستری شدگان کرونا به ۷۲ نفر رسید که از این تعداد ۱۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

بر این اساس، با پذیرش ۸۸ بیمار جدید مشکوک به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، مجموع آمار بستری شدگان در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه‌ های علوم‌ پزشکی مازندران و بابل ۴۰۵ نفر اعلام شده است که از این تعداد ۸۵ نفر بدحال بوده و در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پیک هفتم کرونا کرونا در ایران همه باهم علیه کرونا کرونا در مازندران تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران پزشکی مازندران و بابل پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها مشکوک به کرونا بیمارستان ها پیک هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار