Web Analytics Made Easy - Statcounter

با کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا بعد از پیک ششم، برخی‌ها معتقد بودند ‌دیگر شاهد موج جدیدی از ویروس نخواهیم بود، ‌‌اما از نیمه دوم تیرماه به یک باره شاهد اوج گیری کرونا در اکثر نقاط جهان به ویژه ایران هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، پس از گذر از پیک ششم کرونا در کشور و فروکش‌کردن تعداد مبتلایان و صفرشدن آمار مرگ‌ومیر برای چند روز، برخی گمان کردند که کرونا تمام‌شده و به‌زودی جشن پایان آن را خواهیم گرفت، اما ااز نیمه دوم ‌‌تیرماه زنگ خطر ابتلا و به نوعی پیک هفتم به صدا درآمد به نحوی که به یک باره شاهد تغییر رنگ کرونایی در اکثر شهرهای ایران بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا بعد از پیک ششم، برخی‌ها معتقد بودند ‌دیگر شاهد موج جدیدی از ویروس نخواهیم بود، ‌‌اما از نیمه دوم تیرماه به یک باره شاهد اوج گیری کرونا در اکثر نقاط جهان به ویژه ایران هستیم ‌به طوری که دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در گفت‌وگویی ‌اظهار کرد: موارد ابتلاء به کرونا در 110 کشور جهان در حال اوج‌گیری است و موارد ابتلای جهانی 20 درصد افزایش داشته و تعداد فوتی‌ها نیز روندی صعودی دارند. ‌

مسئولان مراکز درمانی، متخصصان عفونی بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها و پزشکان در مطب‌ها، از افزایش میزان مراجعه بیماران با نشانه‌های کرونا که اغلب به شکل سرماخوردگی است، خبر می‌دهند و حالا همین افزایش، در آمارهای روزانه وزارت بهداشت از شیوع کرونا در کشور هم مشخص است به نحوی که شمار بیماران در دو هفته گذشته افزایش قابل توجهی داشته، به‌طوری‌که تعداد مبتلایان روزانه از اول تیرماه که 265 نفر بود، روز گذشته چهارم مرداد ماه به 11035 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی و 1533 نفر از آنها بستری شدند.

براساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، سالمندان و افراد با بیماری‌های زمینه‌ای و نقص ایمنی، درخطر بیشتری قرار دارند و آن‌طور که تصویربرداری از بیماران نشان می‌دهد در مراحل حاد، ریه بیماران هم درگیر می‌شود.

علائم ابتلاء شبیه سرماخوردگی است؛ البته اگر عفونت‌ها از بالا به پایین باشد، حکایت از درگیری ریه دارد: هم‌اکنون سویه غالب همان BA.4 و BA.5 است. با اینکه تغییرات محسوس در تعداد مبتلایان دیده می‌شود اما هنوز روی آمار بستری‌شده‌های آی سی‌یو این تغییرات را نمی‌بینیم؛ بنابراین این امید وجود دارد که بیماری با شدت پایین، افراد را به مدت حدود سه هفته درگیر کند و تعداد فوتی‌ها افزایش پیدا نکند.

بعید به نظر می‌رسد که دوباره درگیر پاندمی کرونا شویم؛ اما به‌هرحال این‌ها نشانه‌های ورود به موج هفتم کروناست، اگر موارد ابتلاء بالاتر رود، ممکن است درگیر پیک شویم. امیکرون مانند دلتا نیست، نباید مردم را ترساند اما باید احتیاط کرد درمان کرونا پرهزینه است، حالا هم نسبت به قبل، میزان هزینه درمان کرونا، بیشتر است؛ بنابراین هر ابتلاء و بستری، بسیار هزینه‌بر خواهد بود و باید از ابتلای افراد جلوگیری شود.

آنچه مسلم است، موارد ابتلاء از نوع امیکرون بوده و زیرسویه BA5 در ایران شناسایی شده است. آمار فوتی‌ها هم با کمی نوسان، بالا رفت اما به گفته متخصصان عفونی، هنوز نگرانی از بابت تعداد فوتی‌ها وجود ندارد، اما استان‌های دارای وضعیت هشدار یا وضعیت قرمز هم رو به افزایش است، به طوری که علاوه بر استان‌های خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان که در وضعیت قرمز قرار دارند، موارد بستری در استان‌های تهران، خراسان رضوی و بوشهر در حال افزایش است و 15 استان کشور در وضعیت هشدار کرونا قرار گرفته‌اند.

رشد 59 درصدی ‌بستری ‌در خراسان رضوی

محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: روند بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان همچنان افزایشی است؛ طی یک روز گذشته 228 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد 207 نفر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده بیشتر بیماران مبتلا به کرونا بدحال بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان، یا واکسن را دریافت نکرده اند و یا واکسیناسیون ناقص داشته اند تصریح کرد: در حال حاضر 108 بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه استان بستری هستند که 86 نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه طی شبانه روز گذشته یک هزار و 530 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب کرونا و اورژانس بیمارستان‌ها به صورت سرپایی مراجعه کردند گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده در حال حاضر نتیجه 55 تا 60 درصد تست های کرونا مثبت اعلام می‌شود.

افزایش شهرهای ‌‌قرمز در استان کرمان

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 7 به 13 و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 2 به 4 شهر افزایش یافته است. همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 13 به 6 کاهش پیدا کرده و متاسفانه دیگر هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا تاریخ پنجم مردادماه، اظهار داشت: 99 مورد موارد مثبت بستری جدید داشتیم که 62 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 10 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 12 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 4 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 11 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان  280 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در استان کرمان 2 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان 5 هزار و 688 نفر است که یکی از آنها یک کودک 10 ساله بود.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتلا به کرونا بخش های مراقبت تعداد فوتی ها مراکز درمانی استان کرمان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبانت، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به انباشت زباله در نوار غزه، درباره شیوع بیماری‌های واگیردار و وقوع اپیدمی در این باریکه هشدار داد.

آنروا با تاکید بر افزایش دما با نزدیک شدن فصل تابستان اعلام کرد که زباله در سراسر نوار غزه تلنبار شده و حشرات و موش‌ها و همچنین بیماری‌ها و اپیدمی‌ها رو به افزایش است.

به گفته این آژانس، فقدان سیستم بهداشت مناسب شرایط را وخیم‌تر می‌کند. هشدارها درباره شیوع بیماری‌های واگیر در شهر غزه پس از انباشت حجم وسیعی از زباله و فاضلاب در خیابان‌های این شهر، تشدید شده است. همچنین اجساد باقیمانده زیر آوار بمباران وحشیانه رژیم صیهونیستی نیز به این هشدارها دامن می‎‌زند.

کد خبر 6097958

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد