Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روابط عمومی، البته جزئیاتی بیشتری از افراد فوت شده ناشی از کرونا به مانند گذشته اعلام نکرده است اما نسبت به هجوم و بازگشت دوباره سویه جدید کرونا و رعایت اصول بهداشتی به ویژه تزریق واکسن و زدن دُز یادآور در این شرایط نیز هشدار داده است.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین شمار فوتی های ناشی از کرونا در سه شهرستان زیر مجموعه خود یعنی اوز، خنج و لارستان را هم تاکنون و از زمان آغاز و ورود این ویروس به کشور ۵۹۵ نفر ذکر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان فارس همچنین اعلام کرد که بر اساس رنگ بندی جدید ، وضعیت شهرهای لار و اوز هم اینک قرمز است و البته شمار مراجعان به بیمارستان ها هم روزانه رو به افزایش رفته است.

بخش های تنفسی و کرونایی در بیمارستان ها پس از چندین ماه آرامش به دلیل آثار مثبت تزریق واکسن و دُزهای مختلف دوباره باز شده و هم اینک هم ۱۳ بیمار بدحال در این بخش ها بستری هستند که حال سه تن از آنها نیز وخیم گزارش شده است.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان فارس همچنین شمار مبتلایان جدید امروز یکشنبه ۹ مردادماه را هم ۹۶ نفر گزارش کرد و هشدار داده که احتمال پیک هفتم کرونایی در منطقه به دلیل قدرت نفوذ سویه جدید وجود دارد.

همچنین این روابط عمومی اعلام کرده که سویه جدید ویروس مرگبار کرونا که به گفته کارشناسان وزارت بهداشت ۱۸ برابر سویه های قبلی قدرت سرایت دارد حدود دو هفته ای است که وارد منطقه شده و هر روز بر تعداد مراجعه کنندگان و مبتلایان نیز افزوده می شود.

مسئولان دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز در این زمینه هشدار داده اند که باید چنانچه رعایت اصول بهداشتی و تزریق واکسن را در دستور کار قرار ندهیم بخواهیم با اطمینان های کاذب کرونا را سبک بشماریم بدون شک باید باز هم شاهد وضعیتی سخت تر از گذشته و افزایش فوتی ها و مبتلایان در سطح منطقه باشیم .

کرونا این بار هم و در سویه جدیدش جسور تر ، بی رحم تر و البته با هوشمندی بیش از گذشته وارد شده که احتمال بروز موج هفتم و با ادامه این وضعیت نیز دور از انتظار نیست.

بر اساس اعلام دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین میزان موارد شناسایی شده در هفته گذشته حدود ۶ درصد و موارد بستری نیز به میزان ۱۷۳ درصد رشد داشته است.

قرنطینه بیماران و افراد علامت دار یکی از اصلی‌ترین راهکارهای کنترلی است و این مهم مستلزم آن است که افراد منکر بیماری خود نشوند و با شروع هر علامتی خود را قرنطینه کنند؛ انکار بیماری به ویژه از طرف جوانان باعث گسترش و آلوده شدن افراد حساس و پرخطر، بستری و مرگ آنان می شود.

شیوع ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد و بتدریج به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان کووید-19 فارس بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری اُمیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا کووید 19 فارس بهداشت و سلامت دانشکده علوم پزشکی لارستان روابط عمومی سویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۵۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم، دکتر جواد فیض عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، چهار افتخار علمی بین‌المللی به شرح زیر کسب کرد:

کسب رتبه بین‌المللی ۱۸۵۹ در بین دانشمندان جهان و رتبه نهم ایران

دکتر جواد فیض رتبه نهم ایران و رتبه ۱۸۵۹ جهان را در بین استادان رشته مهندسی برق و الکترونیک کسب کرده است. براساس نامه تبریک مرجع بین‌المللی research.com خطاب به دکتر فیض، ایشان به عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار در حوزه مهندسی برق و الکترونیک در سال ۲۰۲۴ معرفی شده‌ است.

انتخاب به عنوان Editor در IEEE

براساس اعلام رسمی انجمن مهندسین برق و الکترونیک IEEE، دکتر جواد فیض از سال ۲۰۲۴ به عنوان یکی از Editor های مجله Transactions on Energy Conversion انتخاب شده است.

قرار گرفتن در فهرست پر ارجاع‌ترین مقاله

براساس اعلام ناشر بین‌المللی وایلی (Wiley)، در فاصله زمانی ۲۰۲۳-۲۰۲۲ مقاله دکتر جواد فیض پر ارجاع‌ترین مقاله (Top Cited Article) در مجله IET ELECTRIC POWER APPLICATIONS بوده است.

پرخواننده‌ترین مقالات در هفته‌های متمادی

براساس نمودار مقالات خوانده شده دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، که هر هفته توسط ResearchGate در Yahoo اعلام می‌شود، از سال ۲۰۲۱ تاکنون مقالات دکتر جواد فیض پرخواننده‌ترین مقالات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی بوده است. حداکثر مقالات خوانده شده مربوط به هفته اول مارس ۲۰۲۱ است.

کد خبر 6097285

دیگر خبرها

  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار