Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آخرین به‌روز رسانی‌ها، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از ۱۰۶ به ۶۴ شهر کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۱۵۶ به ۱۶۳ شهر افزایش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، طبق گفته عضو کمیته علمی مقابله با کرونا ‌هنوز موج هفتم به اتمام نرسیده است ولی به‌نظر می‌رسد از پیک یا قله این موج بیماری گذر کرده و دیگر شاهد روند کاهشی کرونا در کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌ احتمال اینکه یکی از سویه‌های قبلی مانند دلتا مجدداً فراگیر شود، وجود دارد. آمار واکسیناسیون حتی نسبت به یک ماه قبل کاهش یافته است‌ و این یک خطر است‌، احتمال موج هشتم کرونا وجود دارد.

با این حال موج هفتم کرونا ‌در حال گذر است، درحالی که تعداد شهرهای با وضعیت قرمز کاهش داشته و موارد بستری نیز سیر نزولی داشته، اما شهرهای پرخطر از 129  به 184 شهر رسیده و تعداد شهرهای با وضعیت آبی هم تعدادشان کم شده است. با وجود شرایط آرام چند بیمارستان در هفته اخیر، آمار مبتلایان همچنان صعودی است، به همین دلیل پیش‌بینی درباره آینده نزدیک بسیار دشوار شده است‌، با این حال پررنگ‌تر شدن سایه موج هفتم بر سر کشور، نیاز به محاسبه پیچیده‌ای ندارد. شواهد عینی و روشن از کاهش شدید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و افزایش دوباره تعداد شهرهای با وضعیت قرمز، نشانه‌هایی مشخص از کم‌شدن فاصله مردم با موج هفتم بیماری است، علاوه بر این، خبری درباره جهش جدید از ویروس کووید19 منتشر شد که از سویه‌ای با قابلیت انتقال بیشتر خبر می‌داد.

جدیدترین وضعیت کرونایی در استان‌ها

بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حال حاضر 64 شهر در کشور در وضعیت قرمز، 163 شهر در وضعیت نارنجی، 207 شهر در وضعیت زرد و 14 شهر در وضعیت آبی است. بر اساس آخرین به‌روز رسانی‌ها، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از 106 به 64 شهر کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 156 به 163 شهر افزایش یافت.همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 173 به 207 و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از 13 به 14 شهر رسید.در حال حاضر 64 شهر در وضعیت قرمز، 163 شهر در وضعیت نارنجی، 207 شهر در وضعیت زرد و 14 شهر نیز در وضعیت آبی است.

خراسان رضوی/ کاهش شهرهای با وضعیت قرمز ‌

محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستادکرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: در حال حاضر شهرهای بردسکن، خلیل آباد و کاشمر در وضعیت قرمز، شهرهای بجستان، تربت حیدریه،خوشاب، داورزن،سبزوار،کلات،کوهسرخ و گناباد در شرایط نارنجی قرار دارند.

وی افزود: شهرهای تایباد،تربت جام،جغتای،چناران،خواف، درگز،رشتخوار،زاوه،سرخس،صالح آباد،فریمان،فیروزه، قوچان،مشهد، مه ولات و نیشابور در وضعیت زرد و شهر بینالود در شرایط آبی قرار دارد.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از عموم گروه های هدف خواست ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، شستن مستمر دست ها و حفظ فاصله اجتماعی، نسبت به تکمیل و یا دریافت دُز یادآور واکسن کرونا اقدام کنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 261 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که  188 نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

پهلوان با بیان اینکه طی یک روز گذشته 96 بیمار جدید مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند افزود: از این تعداد 78 نفر  در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.

وی تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا بستری در بخش های مراقبت ویژه استان را 75 نفر و سهم دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از این تعداد را 60 بیمار اعلام کرد.

استان کرمان/ بستری 125 بیمار قطعی ‌در بیمارستان‌ها‌

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از  5 شهریور، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 12 مورد به 7 مورد کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 5 شهر به 9 شهر افزایش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 6 شهر به 7 شهر رسیده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 20 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 6 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان،  3 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 2 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 4 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 5 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 125 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان یک مورد بوده که مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 793 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 357 هزار و 470 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 92 هزار و 191 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 924 هزار و 245 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 88 هزار و 245 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

گزارش در حال به روزرسانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه دانشگاه علوم پزشکی تعداد شهرهای با وضعیت قرمز دوز واکسن تزریق شده نوبت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد شهرهای با وضعیت وضعیت نارنجی شهر در وضعیت استان کرمان حال حاضر وضعیت زرد وضعیت آبی موج هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل