Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری گفت : در برنامه توسعه هفتم، دامنه فعالیت دانشگاه‌های فنی حرفه‌ای کشور باید گسترده‌تر شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ، وزیر علوم با حضور در دانشگاه گیلان در نشست هیات رئیسه دانشگاه و روسای دانشگاه های استان شرکت کرد و در این نشست بر لزوم گستردگی فعالیت دانشگاه‌های فنی حرفه‌ای کشور در برنامه توسعه هفتم تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تخصیص اعتبار ۱۲ میلیارد تومانی استانداری گیلان به دانشگاه گیلان افزود: لازم است علاوه بر تخصیص اعتبارات از منابع ملی و استانی، از منابع مقاوم‌سازی و داخلی نیز در خصوص خوابگاه دانشجویی، سلف سرویس و غیره بهره گرفته شود. 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به چالش دانشگاه گیلان در ناوگان حمل‌ونقل گفت: امروزه خرید اتوبوس شاید برای دانشگاه‌ها ممکن نباشد اما با عنایت به تامین اتوبوس وزرات کشور به شهرداری‌ها، از این ظرفیت در دانشگاه گیلان استفاده می‌شود.

دکتر زلفی‌گل با اشاره به کسری بودجه  در دانشگاه گیلان بیان کرد: سال گذشته تخصیص اعتبارات در دانشگاه گیلان ۱۰۳ درصد بوده و در تلاشیم امسال نیز این رویه حفظ شود. 

وی با اشاره به مشکلات جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها افزود: برای دانشگاه‌های غیردولتی شیوه‌ای نوین به کارگیری از جمله جذب یک روز در هفته و متناسب با نیاز دانشگاه در دستور کار قرار بگیرد. 

وزیر علوم با اشاره به نگاه این وزارتخانه در حوزه مهارت محوری گفت: در برنامه توسعه هفتم، دامنه فعالیت دانشگاه‌های فنی حرفه‌ای کشور باید گسترده‌تر شود. 

 زلفی‌گل با اشاره به حضور خیران در دانشگاه گیلان بیان کرد: این دانشگاه در اقدامی قابل تحسین از خیران به نحوی شایسته استفاده کرده که بسیار ارزشمند است.

همچنین فرید نجفی سرپرست دانشگاه گیلان نیز در ابتدای این نشست ضمن معرفی اجمالی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشگاه گیلان  با اشاره به اینکه این دانشگاه گیلان جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور است، گفت: این دانشگاه از سال ۱۳۵۰ در استان تشکیل شده و اکنون ۱۰ دانشکده فعال دارد. 

وی با بیان اینکه دانشگاه گیلان ۱۹ هزار دانشجو دارد که ۴۰ درصد آن‌ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند، افزود: ۶۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه گیلان فعالیت دارند و در حوزه آموزش و پژوهش مشغولند. 

سرپرست دانشگاه گیلان در تبیین مشکلات و چالش‌های آموزش عالی استان گفت: از مشکلات آموزش عالی استان، قدمت بالا ابنیه آموزشی، خوابگاه و آزمایشگاه است به گونه‌ای که به طور متوسط قدمت ابنیه آموزشی به ۵۰ سال می‌رسد. 

نجفی با بیان اینکه دانشگاه گیلان در تردد دانشجویان با چالش عدیده مواجه است، تصریح کرد: ناوگان حمل‌ونقل دانشگاه بسیار فرسوده و علاوه بر آن در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی نیز در شهر با چالش مواجه هستیم و این مسایل امور تردد دانشجویان را با موانع مواجه می‌کند. 

وی با اشاره به کسری بودجه و افزایش هزینه‌ها به ویژه با حضوری شدن آموزش‌ها بیان کرد: نیازمند مساعدت دولت به ویژه وزرات علوم در تامین و تخصیص اعتبارات ملی به دانشگاه گیلان هستیم.

در این نشست هر یک از روسای دانشگاه های استان گیلان به بیان دیدگاه ها و نظرهای خود در حوزه های مرتبط آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و پژوهشی پرداختند.

شایان ذکر است ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه، نثار فاتحه بر مزار مرحوم ابریشم چیان خیَر نیک اندیش دانشگاه،  بازدید از آزمایشگاه مرکزی و خوابگاه متاهلین برای تجهیز از جمله برنامه های عصر وزیر علوم در دانشگاه گیلان بود.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر علوم تحقیقات و فناوری وزیر علوم در گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • گسترش دامنه اعتراضات به ایرلند
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد